Stilte voor de storm

donderdag 27 juli 2017

Op Alkmaar aan Zee is het natuurlijk nooit écht stil. Mag je ook niet verwachten met 51 kinderen. Met stilte voor de storm bedoelen wij dan ook eigenlijk dat het morgen gewoon helemaal losbarst. De grote opening voor ouders en de afsluiting voor de kids! De 51 kleine mensen hebben iedere dag gewerkt aan dans, theater, beeldende kunstvormen, techniek, voeding, muziek, sociale omgang, gekkigheid, eigen verantwoordelijkheid en conceptontwikkeling. Ze staan, zonder dat ze dat soms echt allemaal beseffen, te popelen om dat podium te pakken en morgen mag dat. 

 

Ouders: Trommel je buren, je ouders, je vrienden en iedereen die ook maar enige interesse heeft in íets dat creatief is (én van gezelligheid houdt) op, om te komen kijken naar jouw kind en het talent dat ervanaf spat. Ze zijn het waard! Laten we er met z'n allen een ontzettend gezellig feest van maken. 

 

Let op: Het is een 'bring your own' feestje, dus maak of koop iets lekkers om je de avond door te helpen. We starten om 16.30 uur en verwachten de ouders dan sowieso. Om 20.00 uur sluiten we af. We geven de kids nog een laatste knuffel en dan mogen jullie ze weer terug. 

Veel liefs, 
 

Pauline van der Mark 
Projectleider