Afdeling:

Wie zijn er ook?

Sjors van der Vlugt
Ik ben Sjors, 36 jaar, geboren in Hoofddorp en werk voor Het Cultuurgebouw. Ik organiseer Hoofddorp Aan Zee, omdat ik het een heel belangrijk en heel tof project vind.

website: https://nl.linkedin.com/in/sjors-van-der-vlugt-885336a2

Anouk Zoon
Hoi allemaal! Mijn naam is Anouk en ik ben studente Culturele Maatschappelijke Vorming. Vanaf september ga ik stage lopen bij het Cultuurgebouw. Ik heb super veel zin om met jullie creatief aan de slag te gaan tijdens Hoofddorp aan Zee!
Noud Bakker
Hoi, ik ben Noud en loop stage bij Pier K. Dit jaar help ik mee met het organiseren van Hoofddorp aan Zee en zal ik ook aanwezig zijn tijdens de uitvoering. Het lijkt me leuk om iets moois neer te zetten met jullie. Tot dan!
Babette Spiering
Hoi! Ik ben Babette. Ik loop dit jaar stage bij Pier K, en organiseer samen met Anouk en Noud HAZ voor dit jaar. Ik heb erg veel zin om dit jaar iets moois neer te zetten met en voor de kinderen!
Roos de Vries
Hoi, ik ben Roos en werk bij PierK en organiseer leuke projecten voor bijzondere mensen. Ik ben gek op vakantie en ga het liefst op wereldreis.
Rogier Polman
Ik ben Rogier en ben veelzijdig kunstenaar. Ik heb al veel kunstprojecten met kinderen gedaan en het thema 'zee' past heel erg bij mij.

website: www.hijgendzeepaard.nl

Marieke Vonk
Hoi! Ik ben Marieke. Ik ben kunstenaar en altijd in de weer met papier. Het liefst maak ik collages. Ik heb erg veel zin om er met jullie tijdens Hoofddorp aan Zee iets moois van te maken. Tot dan!

website: www.mariekevonk.com

Léon van Kuijk
Ik heet Léon van Kuijk en ben ontwerper en kunstenaar. Ik maak ontwerpen, tekeningen, schilderijen en ruimtelijke objecten. Daarnaast heb ik veel ervaring met het opzetten van kunstprojecten en het lesgeven aan kinderen en jongeren. Tijdens de Kinderenaanzee- week ga ik begeleiden bij het maken van ruimtelijke werkstukken.

website: www.leonvankuijk.nl

Gerrit Blaauw
Ik ben Gerrit, 29 jaar en kunstdocent bij Pier K. Het liefst zou ik de hele dag dingen bouwen dus ik vind het hartstikke leuk dat dit kan bij Hoofddorp aan Zee!
Celine Diels
Hoi ik ben Celine, ik ben 19 jaar oud en fotograferen is mijn grote passie. Later wil ik hier ook mijn werk van maken. Ik ga mooie foto's en filmpjes maken van Hoofddorp Aan Zee, zodat jullie straks een mooi aandenken hebben.
Rick van der Vlugt
Ik ben Rick en jongerenwerker in Haarlem. Ik hou erg van zon en zee en dan vooral van surfen!
Isis Kleef
Hoi! Ik ben Isis. Ik speel al zo’n 10 jaar verschillende instrumenten, waaronder dwarsfluit en gitaar. Daarnaast ben ik ook bezig met theater en dans. Dit jaar ben ik vrijwilligster bij Hoofddorp aan Zee. Ik verheug me op het project en op het uiteindelijke resultaat hiervan!
Abigail Schwarz
Hoi iedereen! Mijn naam is Abigail en ik doe dit jaar voor de 2e keer meer aan Hoofddorp Aan Zee. Ik heb er super veel zin in, ik hoop jullie ook!
Mirianne Giel
Hi! Ik ben Mirianne en ben 25 jaar. Tijdens de zomermaanden ben ik vaak aan het werk bij festivals en andere leuke evenementen. Dit is mijn eerste jaar als vrijwilliger en ik verheug mij erop om jullie te ontmoeten tijdens Hoofddorp Aan Zee!
Malou Minkjan
Ik ben Malou en ik ben 24 jaar oud. Voor mijn studie zit ik heel veel achter een computer, daarom vind ik het erg leuk om ook buiten te spelen. Daar ben je immers nooit te oud voor! Het lijkt mij dan ook super tof om te helpen tijdens Hoofddorp aan Zee.

Contact

E-mail: Hoofddorp@kinderenaanzee.nl

Vragen? Bel projectleider Sjors: 06 15130847