Afdeling:

Wie zijn er ook?

Sjors van der Vlugt
Ik ben Sjors, 36 jaar, geboren in Hoofddorp en werk voor Het Cultuurgebouw. Ik organiseer Hoofddorp Aan Zee, omdat ik het een heel belangrijk en heel tof project vind.

website: https://nl.linkedin.com/in/sjors-van-der-vlugt-885336a2

Puck Scheppers
Ik ben Puck, 19 jaar. Dit is het tweede jaar dat ik Hoofddorp Aan Zee zal begeleiden en ik heb er weer zin in!

website: https://www.linkedin.com/in/puck-scheppers-3432a6a2/

Anouk Zoon
Hoi allemaal! Mijn naam is Anouk en ik ben studente Culturele Maatschappelijke Vorming. Vanaf september ga ik stage lopen bij het Cultuurgebouw. Ik heb super veel zin om met jullie creatief aan de slag te gaan tijdens Hoofddorp aan Zee!
Abigail Schwarz
Hi, ik ben Abigail en ik help Sjors met het opzetten van Hoofddorp Aan Zee 2018. Dit wordt mijn eerste jaar en ik heb er super veel zin in!
Noud Bakker
Hoi, ik ben Noud, 22 jaar en kom helpen als begeleider bij Hoofddorp aan Zee. Het lijkt me leuk om iets moois neer te zetten met jullie. Tot dan!
Babette Spiering
Hoi! Ik ben Babette. Ik loop dit jaar stage bij Pier K, en organiseer samen met Anouk en Noud HAZ voor dit jaar. Ik heb erg veel zin om dit jaar iets moois neer te zetten met en voor de kinderen!
Tim Bouwmeester
Hoi, ik ben Tim, 29 jaar en woon in Hoofddorp. Ik werk als jongerenwerker in Hoofddorp en ben gek op vakantie.
Esmee van Helvoort
Ik ben Esmee en ik woon in Hoofddorp. Ik werk in de begeleiding van kinderen met gedragsproblematiek. Ik ben een buitenmens en gek op leuke vakantie activiteiten.
Roos de Vries
Hoi, ik ben Roos en werk bij PierK en organiseer leuke projecten voor bijzondere mensen. Ik ben gek op vakantie en ga het liefst op wereldreis.
Mex de Haan
Hoi, ik ben Mex en ik woon in Nieuw-Vennep. Ik ben net afgestudeerd aan Culturele en Maatschappelijke Vorming. Ik vind het fijn om met bijzondere mensen aan bijzondere dingen te werken en vind Hoofddorp Aan Zee daarom zo'n mooi project.
Sandra Hogervorst
Ik ben Sandra en ik woon in Hoofddorp, vlak bij het terrein van Hoofddorp aan Zee. Ik ben jongerencoach en ik vind het super leuk dat ik met jullie mee mag ontdekken, spelen en leren tijdens deze vakantiedagen. Ik sport en beweeg graag en doe dat het liefst buiten.

website: https://www.facebook.com/coaching.jongeren/

Rick van der Vlugt
Ik ben Rick en jongerenwerker in Haarlem. Ik hou erg van zon en zee en dan vooral van surfen!
Jordy van Duin
Ik ben Jordy en ik ben sociaal cultureel beheerder van jongerencentrum De Hype in Nieuw-Vennep. Ik neem graag geluiden op om daar muziek mee te maken. Er komen ook twee vrijwilligers van De Hype mee die daar ook heel goed in zijn!
Meliza de Vries
Hallo, ik ben Meliza. Ik houd van dichten en bedenk creatieve activiteiten met woorden. Het lijkt mij geweldig om met jou zinnen of gedichten te schrijven tijdens Hoofddorp aan Zee!
Rogier Polman
Ik ben Rogier en ben veelzijdig kunstenaar. Ik heb al veel kunstprojecten met kinderen gedaan en het thema 'zee' past heel erg bij mij.

website: http://www.hijgendzeepaard.nl

Anne Slomp
Ik ben Anne, geboren in Hoofddorp en ben civiel technisch ingenieur. Ik ontwerp en bouw graag dingen, zowel voor mijn werk als in mijn vrije tijd.
Willy Kruijssen
Mijn naam is Willy. Ik ben beeldend kunstenaar en ik geef lessen beeldende vorming bij Pier K. Met kinderen kunst laten maken vind ik een van de mooiste dingen die er zijn. Samen op zoek naar jouw talent. Ik doe nog veel meer, kijk maar eens op mijn website.

website: https://www.beeldmakers.nl

Brigit Daamen
Ik ben Brigit en maak sieraden en andere dingen van wol. Vilten heet dat. Maar ik werk ook graag met andere materialen om kunst te maken.

website: http://www.brigitdaamen.nl/

Celine Diels
Hoi ik ben Celine, ik ben 19 jaar oud en fotograferen is mijn grote passie. Later wil ik hier ook mijn werk van maken. Ik ga mooie foto's en filmpjes maken van Hoofddorp Aan Zee, zodat jullie straks een mooi aandenken hebben.
Linda Markus
Hoi! Mijn naam is Linda en ik werk in het Duycker Café in Hoofddorp. Ik help ook vaak in de zalen van het poppodium als backstage manager. Ik ben altijd veel bezig met muziek en heb mijn plekje hier dus helemaal gevonden. Deze week ben ik 1 van jullie begeleiders!

Contact

E-mail: Hoofddorp@kinderenaanzee.nl

Vragen? Bel projectleider Sjors: 06 15130847