Afdeling:
Project: 

Maastricht Aan Zee XL 2018

's Ochtends stond je, natuurlijk met de slaap nog in de ogen, voor een gaaf schilderij of naar een vreemd kunstwerk te kijken. Wat moest je daar nou mee? Of dacht je dat je dat zelf wel beter kon? Nou, dan kon je 's middags helemaal los gaan en zelf aan de slag.

Een vette beat? Een hip hop choreografie? En retevette graffiti of juist een diepe tekst? Hmm.. toch een klassiek schilderij maar dan helemaal anders? Jij maakte het!

In de ochtend gingen we eerst een kijkje nemen op de coolste plekken in Maastricht. Daar deed je inspiratie op, waarmee je later die dag, samen met professionals (streetartists, hip hoppers, producers, dansers, filmmakers en zo) aan de slag ging. Aan het eind van de dag checkten we wat iedereen gemaakt of gedaan had.

Natuurlijk zorgden we voor lunch, drankjes en lekkere snacks tussendoor.

Maastricht aan Zee XL vond plaats van 13 t/m 16 augustus.

De 4-daagse week startte op maandag bij Kumulus (Herbenusstraat)  met een gezamenlijke aftrap. Kumulus en de gave tuin/buitenplaats waren het basecamp. Daar startte en eindigde je steeds de dag.

Wat kost het?

De volledig verzorgde zomerweek kostte €120,-. Daarvoor kreeg je elke dag een tof programma en ondersteuning van professionals, drankjes, lunch en lekkere snacks tussendoor. Geen poen? Dan kon het Jeugdcultuurfonds iets voor je doen! Via een intermediair kon je een vergoeding aanvragen. Meer informatie: www.jeugdcultuurfonds.nl

Contact