Maastricht Aan Zee 2018: 12+ jaar

Wat gaan we doen?

's Ochtends stond je, natuurlijk met de slaap nog in de ogen, voor een gaaf schilderij of naar een vreemd kunstwerk te kijken. Wat moest je daar nou mee? Of dacht je dat je dat zelf wel beter kon? Nou, dan kon je 's middags helemaal los gaan en zelf aan de slag.

Een vette beat? Een hip hop choreografie? En retevette graffiti of juist een diepe tekst? Hmm.. toch een klassiek schilderij maar dan helemaal anders? Jij maakte het!

In de ochtend gingen we eerst een kijkje nemen op de coolste plekken in Maastricht. Daar deed je inspiratie op, waarmee je later die dag, samen met professionals (streetartists, hip hoppers, producers, dansers, filmmakers en zo) aan de slag ging. Aan het eind van de dag checkten we wat iedereen gemaakt of gedaan had.

Natuurlijk zorgenden we voor lunch, drankjes en lekkere snacks tussendoor.

Waar en wanneer?

Maastricht aan Zee XL: 13 t/m 16 augustus

De 4-daagse week startte op maandag bij Kumulus (Herbenusstraat)  met een gezamenlijke aftrap. Kumulus en de gave tuin/buitenplaats waren het basecamp. Daar startte en eindigde je steeds de dag.

Helaas, de inschrijving voor 2018 is gesloten. We zitten vol! Maar geen nood, meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan krijg je volgend jaar als eerste bericht wanneer de inschrijving weer start.