Maastricht Aan Zee 2019: 9-12 jaar

Wat gaan we doen?

In de zomer van 2018 vond de eerste editie van Maastricht aan Zee plaats, een bijzondere culturele zomerweek gericht op co-creatie. Met 53 deelnemende junioren, 35 deelnemende jongeren, 18 vrijwilligers en 16 artistieke coaches was het een groot succes!

Stichting Tout Maastricht heeft het streven om dit jaar het succes van de eerste editie (op z'n minst) te evenaren. Het programma van Maastricht aan Zee 2019 bestaat uit een drietal edities voor deelnemers van 8 tot 12 jaar: een bijzondere zomerweek, een lente- en herfsteditie.In alle edities worden kinderen uitgedaagd en geïnspireerd om mee te doen en te maken. Dans, zang, theater, beeldende kunst: alles is mogelijk! 

Waar en wanneer?

Maastricht aan Zee 2019 bestaat uit drie evenementen door het jaar heen. Een lente-editie van 2.5 dag in het Pinksterweekend, een intensieve zomerweek van 4 dagen en weer 2,5 dag in de herfstvakantie. 

 

- Lente-editie -
Tijdens het Pinksterweekend (9-10 juni 2019) vindt de lente-editie 'Perform' plaats. Binnen deze editie staan de podiumkunsten centraal en wordt er in 2.5 dag tijd vanuit een thema gewerkt naar een eindpresentatie voor ouders, klasgenootjes en buren.

Wil je straks meedoen? Houd dan onze website en Facebookpagina goed in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan krijg je als eerste bericht wanneer de inschrijving weer start.