Hoofddorp Aan Zee 2017: 9-12 jaar

Wat gaan we doen?

Ben jij tussen de 9 en 12 jaar en zit je in groep 6, 7 of 8? Ga jij in de zomer niet op vakantie? Of veel te kort? Ga dan mee met Hoofddorp Aan Zee!

In een spannende vakantievijfdaagse maak je, samen met een groep andere kinderen en kunstenaars een bijzonder project. Je bedenkt zelf of samen wat jij wil maken. Een kunstwerk of juist iets heel anders, jij bepaalt en wordt geholpen door professionele kunstenaars en andere begeleiders.

Vijf dagen lang kunst én natuurlijk plezier maken op ons eigen kleine festivalterreintje in het centrum van Hoofddorp.

Waar en wanneer?

Hoofddorp aan Zee vindt plaats in de laatste week van augustus: 23 t/m 27 juli 2018 in het stadspark 'Hoofddorp Centraal' naast de kinderboerderij.
Als je meedoet kom je alle vijf de dagen overdag van 9:45 tot 16:00, vrijdag gaan we door tot een uur of 20:00

We beginnen op maandagochtend en op vrijdagavond sluiten we de week op een bijzondere manier af. Zo laten we op vrijdag aan jouw familie en vriendjes zien wat we gemaakt hebben. Voor eten en drinken overdag wordt gezorgd, slapen doe je thuis. Vrijdag gaan we ook nog met z'n allen avondeten en hebben we 's avonds de eindpresentatie van.... wat je dan ook gemaakt hebt. Het wordt in ieder geval een feestje!

Deelname kost €50,- (totaal voor de vijf dagen). Mocht dit inschrijfgeld een probleem voor u vormen kunt u dit melden bij de inschrijving. Dan komen wij met een passend voorstel. Ook Stichting Leergeld ondersteund Hoofddorp Aan Zee.

Helaas, de inschrijving voor 2017 is gesloten. We zitten vol! Maar geen nood, meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan krijg je volgend jaar als eerste bericht wanneer de inschrijving weer start.