Afdeling:

NIEUWSBRIEVEN

25 juli 2016

We kijken terug...


Het zit erop. Het is gedaan. Alkmaar Aan Zee 2016 is afgesloten met een daverende slotpresentatie. 54 kinderen en hun begeleiders hebben een fantastische week gehad, waarin ook de zon volledige medewerking verleende. Maar deze week had nooit zo'n succes kunnen worden zonder onze sponsoren. Onze dank gaat daarom uit naar alle fondsen, bedrijven en instellingen die enthousiast hebben bijgedragen. En naar alle particulieren die zich hebben ingespannen om de crowdfundingactie een succes te maken. Dat is voor 100% gelukt. Dankzij hen konden ook de kinderen uit het AZC van Alkmaar Aan Zee genieten.

Eindpresentatie Alkmaar Aan Zee 2016

Facebook

Op Facebook vindt u de foto's van de afgelopen week en kunt u nog even nagenieten van alles wat er gebeurd is. De komende periode worden ook de filmpjes die de kinderen maakten geplaatst. Houd deze site en de pagina dus goed in de gaten.Alkmaar Aan Zee 2016 Alkmaar Aan Zee 2016

Volgend jaar

Natuurlijk komt Alkmaar Aan Zee in 2017 terug. Hopelijk kunnen we weer rekenen op alle sponsoren. Hebt u kinderen die mee willen doen? U krijgt via deze nieuwsbrief te horen wanneer de inschrijving start. Dan rest ons nu niets anders dan u een hele fijne zomer te wensen en tot volgend jaar!

Alkmaar Aan Zee 2016