#Pro van Dijk

donderdag 24 augustus 2017

#Pro van Dijk werkt in het lab, de kinderen van Zuid aan Zee werken aan het overleven van het jaar 2080. Er worden boten gebouwd, huizen en de klimpaal-windmolen-megasnorkel is bijna af. Gelukkig kunnen we met zijn allen wegvaren straks, bijvoorbeeld in een mega-hamsterbal. Ook kunnen we nog een hapje eten in de Mac-Drijf en communiceren met postduiven. Pfieuw!

Terwijl in de beeldende werkplaatsen gewerkt wordt aan het overleven wordt er bij theater & muziek in het weiland gewerkt aan de overlevering. Hoe leefden de mensen in 2080? Hoe zagen ze er uit? Wat voor kleren droegen ze? Dit alles is te bewonderen in de groeiende expositie in de Theater-Tipi. Bij de woord & muziek-werkplaats werd met professionele opname apparatuur een rap opgenomen. Zuid aan Zee ft. Pro van Dijk: je hoort het allemaal morgen bij de eindpresentatie! 

Vanaf 18:45 zijn alle ouders en buurtbewoners welkom! Om 19:00 begint het spektakel! De kinderen eten om 18:00 een frietje bij ons, aan alles ouders willen we vragen om van te voren een hapje te eten :) 

Tot morgen allemaal!