Afdeling:
Project: 

Zuid Aan Zee 2017

Bij Zuid aan Zee bouw jij in één week tijd met je eigen stam aan toffe uitvindingen en kunstwerken voor in de toekomst.

De toekomst

In 2080 is de wereld een zooitje. De plastic soep is dikker dan ooit, de ijskappen zijn gesmolten en de dijken in Nederland gebroken. Aan jou en je stam de taak om de mensen uit de toekomst te redden!
Bij Zuid aan Zee bouw jij samen met je stam in één week tijd aan een nieuwe manier van leven. Jullie gaan op zoek naar duurzame, kunstzinnige, handige en toffe oplossingen voor het toekomstige leven op aarde. We dagen jou en je stam uit om alles zelf te maken, van vrolijke volkslieden tot toffe theatershows en van werkende windmolens tot waanzinnige wateropvangsystemen.

 

 

Zuid aan Zee vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie: 21 t/m 25 augustus. Als je meedoet kom je de hele week. We beginnen op maandagmorgen en op vrijdagavond sluiten we de week op een bijzondere manier af. Zo laten we op vrijdag aan jouw familie en vriendjes zien wat we gemaakt hebben. Voor eten en drinken overdag wordt gezorgd, slapen doe je thuis. 

De locatie van Zuid aan Zee is Stadsboerderij de Korenmaat in Rijkerswoerd. Een rijke plek vol planten, dieren, fysieke mogelijkheden en goede energie.
Op Stadsboerderij De Korenmaat ervaar je hoe het er aan toe gaat op een biologisch boerenbedrijf. Een belangrijk doel is Arnhemmers in contact te brengen met de natuur. 

Contact