Afdeling:
Project: 

Alkmaar aan Zee 2017

Ben jij tussen de 9 en 12 jaar en zit je in groep 6, 7 of 8? Ga jij in de zomer niet op vakantie? Of veel te kort? Ga dan mee met Alkmaar Aan Zee! In één spannende vakantieweek werk je, samen met een grote groep andere kinderen en kunstenaars aan een bijzonder project. Dit jaar gaan we aan de slag met het thema 'de Ark van NU'. Bouwen, verhalen, muziek maken, het kan allemaal. 

Alkmaar Aan Zee duurt vijf dagen. Als je meedoet dan kom je de hele week. Voor eten en drinken overdag wordt gezorgd, slapen doe je thuis. Op vrijdag laten we aan jouw familie en vriendjes zien wat we gemaakt hebben.

Voor Alkmaar Aan Zee mogen we het hele terrein van HAL 25, Pettemerstraat 15 gebruiken!

Als je meedoet kom je op maandagmorgen en op vrijdag sluiten we af met de grote opening. ’s Avonds slaap je gewoon thuis. Op vrijdag zijn familie en vrienden van harte welkom om te komen kijken!

Alkmaar Aan Zee 2017 vindt plaats van maandag 24 tot en met vrijdag 28 juli. Vanaf 22 mei tot uiterlijk 30 juni kun je je inschrijven. Houd onze website en facebookpagina dus goed in de gaten, of geef je op voor de nieuwsbrief!

Aanmelden

Deelname aan de vakantieweek kost € 120,- per kind. 

Uw kind(eren) heeft (hebben) via de AlkmaarPas een digitale pas? Dan kan het betaald worden uit het ‘Kinderen doen mee’ budget. U krijgt € 20,00 korting en kunt de overige € 100,00 betalen met de digitale pas. Is het geld al gebruikt?

Dan behoort een bijdrage uit het Jeugdcultuurfonds tot de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met Rob Tuijnman via  r.tuijnman@ronduitonderwijs.nl.

  

Contact