Afdeling:
Project: 

Alkmaar aan Zee XL 2018

Ga jij in de zomer niet op vakantie of weg? Ben jij tussen de 12 - 15 jaar en zit je (bijna) op het voortgezet onderwijs? Dan is Alkmaar Aan Zee XL de ultieme kans voor jou! In 2 dagen werk je, samen met jonge filmmakers, andere jongeren en met kunstenaars aan een bijzonder project met als thema film. 

Alkmaar Aan Zee XL duurt twee dagen. Als je meedoet dan kom je voor twee dagen. Voor eten en drinken wordt gezorgd. Slapen doe je gewoon thuis. Meedoen kost €38,-.


Voor Alkmaar Aan Zee mogen we het hele terrein van HAL 25, Pettemerstraat 15 gebruiken!

Als je meedoet kom je op donderdagmorgen en op vrijdag sluiten we af met de grote opening. ’s Avonds slaap je gewoon thuis. Op vrijdag zijn familie en vrienden van harte welkom om te komen kijken!

Alkmaar Aan Zee XL 2018 vindt plaats van donderdag 26 tot en met vrijdag 27 juli. Vanaf 21 mei tot uiterlijk 30 juni kun je je inschrijven. Houd onze website en facebookpagina dus goed in de gaten, of geef je op voor de nieuwsbrief!

Heeft uw kind via de AlkmaarPas een digitale budget? Dan kan de bijdrage van € 38,00 betaald worden uit het ‘Kinderen doen mee’ budget.

Is het budget al gebruikt? Dan behoort een bijdrage uit het Jeugdfonds Cultuur tot de mogelijkheden, kijk voor meer informatie op: https://jeugdfondssportencultuur.nl

Wilt u de aanvraag doen via het Jeugdfondscultuur dan kan dit via de intermediair Rob Tuinman r.tuijnman@ronduitonderwijs.nl. Of lees meer hierover op https://jeugdfondssportencultuur.nl/voor-wie/voor-intermediairs/

                                            

Wat kost het?

Deelname aan Alkmaar Aan Zee XL kost € 38,00. Het jeugdcultuurfonds ondersteunt gezinnen met een inkomen tot maximaal 120% van het bijstandsniveau. Met de Alkmaarpas in combinatie met de voucher uit het 'Kinderen doen mee'-boekje is deelname voor een kind kosteloos.
Bent u niet in bezit van de Alkmaarpas en valt u wel in de doelgroep, neem dan contact op met Rob Tuijnman (r.tuijnman@ronduitonderwijs.nl) voor informatie rondom een bijdrage van het Jeugdcultuurfonds.

Contact