Afdeling:
Project: 

Alkmaar aan Zee 2018

Ben jij tussen de 9 en 12 jaar en zit je in groep 6, 7 of 8? Ga jij in de zomer niet op vakantie? Of veel te kort? Ga dan mee met Alkmaar Aan Zee! In één spannende vakantieweek werk je, samen met een grote groep andere kinderen en kunstenaars aan een bijzonder project. Dit jaar gaan we aan de slag met het thema 'Jutten'. Bouwen, verhalen, muziek maken, het kan allemaal. 

Alkmaar Aan Zee duurt vijf dagen. Als je meedoet dan kom je de hele week. Voor eten en drinken overdag wordt gezorgd, slapen doe je thuis. Op vrijdag laten we aan jouw familie en vriendjes zien wat we gemaakt hebben.                                               

 

Voor Alkmaar Aan Zee mogen we het hele terrein van HAL 25, Pettemerstraat 15 gebruiken!

Als je meedoet kom je op maandagmorgen en op vrijdag sluiten we af met de grote opening. ’s Avonds slaap je gewoon thuis. Op vrijdag zijn familie en vrienden van harte welkom om te komen kijken!

Alkmaar Aan Zee 2018 vindt plaats van maandag 23 tot en met vrijdag 27 juli. Vanaf 21 mei tot uiterlijk 30 juni kun je je inschrijven. Houd onze website en facebookpagina dus goed in de gaten, of geef je op voor de nieuwsbrief!                                               

 

Aanmelden

Deelname aan de vakantieweek kost € 95,- per kind. 

Heeft uw kind via de AlkmaarPas een digitale budget? Dan kan de bijdrage van € 95,00 betaald worden uit het ‘Kinderen doen mee’ budget.

Is het budget al gebruikt? Dan behoort een bijdrage uit het Jeugdfonds Cultuur tot de mogelijkheden, kijk voor meer informatie op: https://jeugdfondssportencultuur.nl

Wilt u de aanvraag doen via het Jeugdfondscultuur dan kan dit via de intermediair Rob Tuinman r.tuijnman@ronduitonderwijs.nl. Of lees meer hierover op https://jeugdfondssportencultuur.nl/voor-wie/voor-intermediairs/

 

Wat kost het?

Deelname aan Alkmaar Aan Zee kost € 95,00. Het jeugdcultuurfonds ondersteunt gezinnen met een inkomen tot maximaal 120% van het bijstandsniveau. Met de Alkmaarpas in combinatie met de voucher uit het 'Kinderen doen mee'-boekje is deelname voor een kind kosteloos.
Bent u niet in bezit van de Alkmaarpas en valt u wel in de doelgroep, neem dan contact op met Rob Tuijnman (r.tuijnman@ronduitonderwijs.nl) voor informatie rondom een bijdrage van het Jeugdcultuurfonds.

Contact