Afdeling:
Project: 

Alkmaar aan Zee 2016

Ben jij tussen de 9 en 12 jaar en zit je in groep 6, 7 of 8? Ga jij in de zomer niet op vakantie? Of veel te kort? Ga dan mee met Kinderen Aan Zee! In één spannende vakantieweek werk je, samen met een grote groep andere kinderen en kunstenaars aan een bijzonder project. Je realiseert je eigen vakantiepark, organiseert een filmpremière mét film of misschien wordt het wel iets heel anders.

Alkmaar Aan Zee duurt vijf dagen. Als je meedoet dan kom je de hele week. Voor eten en drinken overdag wordt gezorgd, slapen doe je thuis. Op vrijdag laten we aan jouw familie en vriendjes zien wat we gemaakt hebben.

 

Voor Alkmaar Aan Zee mogen we het hele terrein van HAL 25, Pettemerstraat 15 gebruiken!

Als je meedoet kom je op maandagmorgen en op vrijdag sluiten we af met de grote première. ’s Avonds slaap je gewoon thuis! Op vrijdag zijn familie en vrienden van harte welkom om te komen kijken!

Alkmaar Aan Zee 2017 vindt plaats van maandag 22 tot en met vrijdag 26 juli. Vanaf begin mei kun je je inschrijven! Houd onze website en facebookpagina dus goed in de gaten, of geef je op voor de nieuwsbrief!

 

   

Contact