Maastricht Aan Zee 2018: 9-12 jaar

Wat gaan we doen?

Eerst inspiratie opdoen en daarna bouwen, knutselen, dansen, toneelspelen, schilderen of iets anders creatiefs. Maastricht aan Zee is een culturele zomerweek vol leuke activiteiten en wordt georganiseerd door Kumulus en Stichting Tout Maastricht 

Het vrolijke basiskamp staat midden in een deel van de stad dat nog volop in ontwikkeling is, het Sphinxkwartier. Dat betekent een hele coole en stoere omgeving, waarin genoeg te ontdekken valt.

Op de eerste dag maak je kennis met je groepje en begeleider. En dat is je startpunt: elke ochtend start je met je eigen groep en sluit je daar ook mee af. Ook lunch je samen met je groep en begeleider. Op die manier kan de begeleider goed een oogje in het zeil houden en kun jij altijd terecht bij de begeleider.

Er wordt natuurlijk goed voor je gezorgd. Naast een 4-dagen durend creatief programma zorgen we met professionals en vrijwilligers dat het je aan niets ontbreekt: een drankje tussendoor, een gezond snackje, een veilige omgeving en natuurlijk heel veel plezier! 

Doe je mee?

Maastricht aan Zee vindt plaats van 13 t/m 16 augustus 2018, dagelijks van 9.00u-17.00u en kost €120,-. Indien nodig kun je gebruik maken van het Jeugdcultuurfonds.

 

Waar en wanneer?

Maastricht aan Zee vindt van 13 t/m 16 augustus plaats bij het LAB-gebouw in 'Het Radium' in Maastricht.

Het Radium ligt in de hoek van het nieuwe Noorderbrugtracé en de Cabergerweg. Het gebied grenst aan het Frontenpark en kenmerkt zich door tal van karakteristieke gebouwen als de oude Cokesfabriek (Rijksmonument), de oude Radiumschoorsteen, het ‘Kunstfront’ en de Gashouder (Frontenpark). Als het nieuwe tracé van de Noorderbrug gereed is, is het een duidelijk afgebakend en herkenbaar gebied dat onderdeel is van het Sphinxkwartier. Zeer zichtbaar en optimaal bereikbaar. Een gebied met gebouwen die zich lenen voor creatieve en culturele bedrijvigheid. Een plek waar ruimte is voor flexibiliteit en experiment. Een ontwikkeling die in gang is gezet die past binnen de vastgestelde ambities van het Sphinxkwartier.

MELD JE NU AAN