Hoofddorp Aan Zee 2018: 12+ jaar

Wat gaan we doen?

Ben jij tussen de 12 en 15 jaar en ga jij in de zomer niet op vakantie? Of veel te kort? Ga dan mee met Hoofddorp Aan Zee XL!

INSCHRIJVING IS GEOPEND!

In een spannend weekend maak je, samen met een groep andere kinderen en kunstenaars een bijzonder project: een 'Pop-up Kindermuseum'. Je bedenkt zelf of samen wat jij wil maken en hoe. Een kunstwerk of juist iets heel anders, jij bepaalt en wordt geholpen door professionele kunstenaars en andere begeleiders.

3 dagen kunst én natuurlijk plezier maken op ons eigen kleine festivalterreintje in het centrum van Hoofddorp.
In deze 3 dagen maak je een wereld waar de dagen daarna de jongere kinderen verder kunnen werken en hún dromen kunnen verwezelijken. De vrijdag is de gezamenlijke afsluiting van de Hoofddorp Aan Zee én Hoofddorp Aan Zee XL.

Waar en wanneer?

Hoofddorp aan Zee XL vindt plaats op vrijdag 20, zaterdag 21, zondag 22 én vrijdag 27 juli 2018 in het stadspark 'Hoofddorp Centraal' naast de kinderboerderij.
Als je meedoet kom je de eerste drie dagen allemaal. De eerste dag is van 15:45 tot ongeveer 21:00 en zaterdag en zondag van 9:45 tot 16:00. We zouden het héél leuk vinden als je ook vrijdagmiddag 27 juli komt voor de gezamenlijke afsluiting van de Hoofddorp Aan Zee ÉN Hoofddorp Aan Zee XL. De exacte tijden hiervoor volgen nog. We sluiten dan het hele Aan Zee project op een bijzondere manier af, daar ben je ook van harte welkom. Dan laten we aan jouw familie en vriendjes zien wat we gemaakt hebben.

Voor eten en drinken overdag wordt gezorgd, slapen doe je thuis. Vrijdag gaan we ook nog met z'n allen avondeten en zondagmiddag hebben we een kleine eindpresentatie van.... wat je dan ook gemaakt hebt. Het wordt in ieder geval een feestje!

Deelname kost €25,- (totaal voor de drie dagen). Mocht dit inschrijfgeld een probleem voor u vormen kunt u dit melden bij de inschrijving. Dan komen wij met een passend voorstel. Ook Stichting Leergeld ondersteund Hoofddorp Aan Zee.

MELD JE NU AAN