Hoofddorp Aan Zee 2018: 12+ jaar

Wat gaan we doen?

Ben jij tussen de 12 en 15 jaar en ga jij in de zomer niet op vakantie? Of veel te kort? Ga dan mee met Hoofddorp Aan Zee XL!

INSCHRIJVING START BINNENKORT

In een spannend weekend maak je, samen met een groep andere kinderen en kunstenaars een bijzonder project. Je bedenkt zelf of samen wat jij wil maken. Een kunstwerk of juist iets heel anders, jij bepaalt en wordt geholpen door professionele kunstenaars en andere begeleiders.

3 dagen lang kunst én natuurlijk plezier maken op ons eigen kleine festivalterreintje in het centrum van Hoofddorp.
In deze 3 dagen maak je een wereld waar de dagen daarna de jongere kinderen verder kunnen werken en hún dromen kunnen verwezelijken.

Waar en wanneer?

Hoofddorp aan Zee XL vindt plaats op 20, 21 en 22 juli 2018 in het stadspark 'Hoofddorp Centraal' naast de kinderboerderij.
Als je meedoet kom je alle drie de dagen. De eerste dag is van 15:45 tot ongeveer 21:00 en zaterdag en zondag van 9:45 tot 16:00.

We beginnen op vrijdagmiddag en op zondagavond sluiten we de week op een bijzondere manier af. Zo laten we op zondag aan jouw familie en vriendjes zien wat we gemaakt hebben. Voor eten en drinken overdag wordt gezorgd, slapen doe je thuis. Vrijdag gaan we ook nog met z'n allen avondeten en zondagmiddag hebben we de eindpresentatie van.... wat je dan ook gemaakt hebt. Het wordt in ieder geval een feestje!

Deelname kost €25,- (totaal voor de drie dagen). Mocht dit inschrijfgeld een probleem voor u vormen kunt u dit melden bij de inschrijving. Dan komen wij met een passend voorstel. Ook Stichting Leergeld ondersteund Hoofddorp Aan Zee.

Wil je straks meedoen? Houd dan onze website en Facebookpagina goed in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan krijg je als eerste bericht wanneer de inschrijving weer start.