Hoofddorp Aan Zee 2018: 9-12 jaar

Wat gaan we doen?

Ben jij tussen de 9 en 12 jaar en zit je in groep 6, 7 of 8? Ga jij in de zomer niet op vakantie? Of veel te kort? Ga dan mee met Hoofddorp Aan Zee!

DE INSCHRIJVING IS GEOPEND!!!

In een spannende vakantievijfdaagse maak je, samen met een groep andere kinderen en kunstenaars een bijzonder project. Je bedenkt zelf of samen wat jij wil maken. Een kunstwerk of juist iets heel anders, jij bepaalt en wordt geholpen door professionele kunstenaars en andere begeleiders.

Vijf dagen lang kunst én natuurlijk plezier maken op ons eigen kleine festivalterreintje in het centrum van Hoofddorp.

Waar en wanneer?

Hoofddorp aan Zee vindt plaats in de eerste week van de vakantie: 23 t/m 27 juli 2018 in het stadspark 'Hoofddorp Centraal' naast de kinderboerderij.
Als je meedoet kom je alle vijf de dagen overdag van 9:45 tot 16:00.

Het weekend vóór Hoofddorp Aan Zee komen er kinderen van 12 t/m 15 jaar alvast hún Hoofddorp Aan Zee XL beleven. Zij creëren alvast een omgeving waar jullie op door kunnen bouwen.
Wij beginnen met de kinderen van 9 t/m 12 jaar op maandagochtend en op vrijdagmiddag sluiten we de week op een bijzondere manier af. Zo laten we, samen met de XL-kinderen op vrijdag aan jouw familie en vriendjes zien wat we gemaakt hebben. Voor eten en drinken overdag wordt gezorgd, slapen doe je thuis. Het wordt in ieder geval een feestje!

Deelname kost €50,- (totaal voor de vijf dagen). Mocht dit inschrijfgeld een probleem voor u vormen kunt u dit melden bij de inschrijving. Dan komen wij met een passend voorstel. Ook Stichting Leergeld ondersteunt Hoofddorp Aan Zee.

MELD JE NU AAN