Zuid Aan Zee 2018: 9-12 jaar

Wat gaan we doen?

Ben jij tussen de 9 en 12 jaar en zit je in groep 6, 7 of 8? Ga jij dit jaar niet op vakantie? Of veel te kort? Ga dan mee naar Zuid aan Zee!

Zuid aan Zee is een vakantieweek in Arnhem-Zuid voor kinderen die in de zomer niet op vakantie gaan, of misschien maar veel te kort. Zij kunnen hun opgekropte zomerkriebels in de laatste week van de vakantie de vrije loop laten gaan en een uniek avontuur beleven!

Bij Zuid aan Zee bouwen we in één week tijd aan vijf portalen naar de toekomst. Zo laten we ouders, buurtbewoners, vriendjes en vriendinnetjes zien hoe volgens ons de toekomst eruit ziet!

Een portaal naar de toekomst?
Jazeker! Samen met de andere deelnemers van Zuid aan Zee laten we iedereen zien hoe de toekomst er straks uitziet. Hoe is de economie van de toekomst? Wat eten mensen in de toekomst? Wat voor muziek draaien de mensen in de toekomst? En hoe? Samen denken we erover na en bouwen we een gigantische kijkdoos op het terrein van de stadboerderij.  
 

Waar en wanneer?

Wanneer?
De laatste week van de zomervakantie. 13 t/m 17 augustus.
Maandag t/m donderdag van  10:00 – 17:00
Vrijdag van 10:00 – 20:00 – in de avond is er een spetterende eindpresentatie!

Waar?
Stadsboerderij de Korenmaat. Marius van Beeklaan 5.
Buslijn 4, 7 of 11. Haltes Copernicushof, Mr. Oudsingel  en Mooieweg. Ook makkelijk te bereiken met de auto, of als het zonnetje schijnt met de fiets!

Wil je straks meedoen? Houd dan onze website en Facebookpagina goed in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan krijg je als eerste bericht wanneer de inschrijving weer start.